test

TÄNK OM MAN TÄNKTE OM
NÄR DET GÄLLER WHISKY

Tänk om man istället för att ständigt titta bakåt vände blicken mot framtiden? Vi är övertygade om att den bästa whiskyn ännu inte är skapad. Men vi jobbar på det. Vår ambition är att ta whiskyn in i 2000-talet och tänka om, tänka nytt och tänka framåt. Vi hoppas du är med oss när vi agiterar för ett nytt sätt att se på whisky och whiskyproduktion.

Dag
Timme
Minut
Sekund
blurr

Den 9:e juni presenterar vi en ny spännande produkt. Produkten ingår i vår Argument-serie och totalt släpps 6000 flaskor som kommer att stå på hyllan i ca 220 Systembolagsbutiker.

LÄSVÄRT

Livligt spritsig rågwhisky med lönnsirap i fronten!

Av Emelie Pousette | 2023-04-27

Agitator går dit andra aldrig gått. För vem har hört talas om en helrågwhisky doppad i lönsirapsfat!? Såhär smakar det vågade experimentet.

Läs mer

The ground-breaking whisky challenging tradition

Av Emelie Pousette | 2023-02-23

Imagine a distillery with a focus on developing new flavours rather than sticking to traditional methods, with a preference for progress rather than looking back. Agitator Whisky has an ambitious vision; with new technology, sound knowledge and a desire to experiment, this Swedish distillery wants to take whisky-making into the future.

Läs mer

Agitators smakbomb – med en alldeles egen rökighet

Av Emelie Pousette | 2023-02-02

Evidens ska leda i bevis att Agitator har fullkomlig rätt i att whisky ska läggas på ekfat vid lägre styrka än sedvanliga 63,5%, som skottarna gör. Efter japansk förlaga ska spriten hålla 55%, varken mer eller mindre, när den påbörjar mognadsprocessen ihop med ekträet.

Läs mer

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Vi vill gärna hålla kontakten med dig och se till att du är informerad om Agitators aktiviteter och erbjudanden.
Fyll i och skicka in så får du vårt nyhetsbrev.